Диплом “Софіївка – перлина України” для Черкащини

Диплом засновано на відзначення 225-річчя національного дендрологічного парку «Софіївка» – шедевру світового садово-паркового мистецтва кінця XVII — початку XIX століть. Парк розташований у місті Умань Черкаської області.

Диплом видається в експериментальній версії ЛИШЕ аматорам Черкащини.

У 2022 році передбачено кілька днів активності спеціальної радіостанції ЕМ5С (перелік додається).

Протягом одного з цих днів активності аматорам Черкащини  необхідно на діапазонах 80…10 м провести не менше 20 зв’язків з радіостанціями України і світу, у тому числі не менше двох зв’язків з ЕМ5С.

Повторні зв’язки, у тому числі з ЕМ5С, зараховуються на різних діапазонах і різними видами випромінювання (телеграф, телефон, DIGI).

На діапазонах 160 м, 6 м, 2 м і вище один зв’язок зараховується за два.

Операторам ЕМ5С диплом видається за проведення не менше 50 зв’язків. Апаратний журнал ЕМ5С слід надіслати для занесення у LoTW на адресу novsad@ukr.net

Диплом видається безкоштовно в електронному вигляді і надсилається заявнику електронною поштою на адресу, з якої надіслана заявка.

Паперовий диплом видається за окрему плату.

Заявку на диплом оформляють як виписку з апаратного журналу, вказуючи позивний кореспондента, дату, час, діапазон  і вид випромінювання.

Заявку в електронній формі, або фотокопію паперової заявки направляють електронною поштою на адресу дипломного менеджера: ur7cf@ukr.net (паперову заявку надсилають Укрпоштою Олександру Діденку UR7CF).

 

Перелік днів активності ЕМ5С у 2022 році

13 лютого – Всесвітній день радіо

9 березня – День народження Т.Г.Шевченка

18 квітня – Міжнародний день радіоаматорів

24 травня – Європейський день парків

28 червня – День Конституції України

24 серпня – День незалежності України

1 жовтня – День міста Умань

16 листопада – День працівників радіо, телебачення і зв’язку України

Організаційний комітет