Засідання кваліфікаційно-технічної комісії і ради Уманського відділення ЛРУ

14.09.2013 р. з 11 години в актовій залі міського комітету Товариства сприяння обороні України (вул. Шевченка 1) провела засідання кваліфікаційно-технічна комісія Черкаської філії Українського державного центру радіочастот. Під керівництвом голови комісії Яна Яковича Осадченка (UT5CO) було оформлено документацію для продовження терміну дії ліцензій більш майже тридцяти короткохвильовиків Жашківського та Уманського районів західного регіону Черкащини.

… та відповідає на чисельні запитання присутніх.
Цього дня у залі досить велелюдно…
Члени КТК за напруженою роботою з перевірки документації (справа-наліво): Ян Осадченко (UT5CO), Борис Гуцалюк (UT5CN) та Юрій Капустін (UR4CW).

У засіданні взяв участь член кваліфікаційної комісії Черкаської філії Українського державного центру радіочастот (Жашківський район) Анатолій Женжиров (UT5CD) – видатний короткохвильовик Черкащини, Майстер спорту СРСР з радіозв’язку на коротких хвилях.

Майстер радіоспорту Анатолій Женжиров UT5CD (зліва) взяв участь у роботі КТК.

Розібрано також нову QSL-пошту.

Свіжа QSL-пошта для уманських короткохвильовиків.
Скарбник Уманського відділення ЛРУ Леонід Вовченко (UR5CJN) приймав членські внески.
Володимир Шевчук (UT3CW, зліва) та Георгій Кондратюк (UT3CD) за розбором щойно отриманих QSLкарток.
Документацію заповнюють Василь Дудник (UR5CBJ) і Микола Нагайчук (UR5CEC) …

… Юрій Корзун (UR5CLJ), Григорій Штанько (UR5CGE) …

…та Віктор Таранюк заповнюють бланки, а спостерігає Йосип Трусиганов  (US5CAQ).

Фото на згадку з видатним короткохвильовиком Черкащини Анатолієм Женжировим (зліва-направо): Олександр Мельник (US1CT), Анатолій Женжиров (UT5CD), Ян Осадченко (UT5CO) та Борис Гуцалюк (UT5CN, крайній справа).

Визначено дату наступного засідання КТК і ради Уманського відділення ЛРУ, що відбудеться в актовій залі Уманського Товариства сприяння обороні України (довідки в Яна Осадченко).

Текст і фото – Олександр Мельник (US1CT).